NUORISO JA LIIKUNTA

Seuraa ilmoittelua facebookissa!

Vetelin nuorisotoimi vastaa yhdessä nuorisoyhdistyksien ja muiden nuorisotyötä tekevien yhteisöjen kanssa nuorisotoiminnan toteuttamisesta. Nuorisotoimi järjestää mm. leirejä, kerhoja, laskettelumatkoja, tapahtumia ja tempauksia. Nuorisoyhdistysten toimintaa tuetaan lisäksi jakamalla perusavustuksia.

Yhteystiedot

Satu Koski, nuoriso- ja vapaa-aikaohjaaja
puh. 050 5790 173 satu.koski@veteli.fi

NUORISOTILAT

Äijäpatintie 1
69700 Veteli

Nuorisotilat on tarkoitettu kaikille kunnan nuorille.

avoinna

keskiviikkoisin alakoululaisille klo 18.30-20.30

perjantaisin yläkoululaisille ja vanhemmille klo 19-23


Tervetuloa pelailemaan (pingistä, biljardia, wii:tä, pleikkaria), viettämään aikaa hyvässä seurassa, sekä kehittämään toimintaa. Nuorisotilat löydät K-maatalouskaupan vierestä Harmaaltakiveltä. Valvojina nuorisotiloissa toimivat Joni Koivisto, Laura Koivusalo ja Aki-Petteri Pulkkinen.

HARRASTUSTOIMINTA
Lapsiperheiden toimintalukujärjestykseen on kerätty kunnassa toimivien toimijoiden, järjestöjen ja seurakunnan järjestämää lapsiperheille suunnattua toimintaa. Lisää linkistä Harrastustoiminta.

LIIKUNNAN YSTÄVÄLLE

Vetelissä on monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Täällä voi harrastaa niin palloilulajeja kuin uintia ja hiihtoakin. Keskustaajaman liikuntapuistossa on seutukunnan paras urheilukenttä, pesäpallokenttä, jääkiekkokaukalo ja liikuntakeskus uimahalleineen. Sieltä alkavat myös pitkät hiihtoladut, jotka kiertelevät vaihtelevassa kalliomaastossa. Suosittuja harrastuksia ovat myös ratsastus ja luonnossa liikkuminen. Kalaisat vedet kutsuvat alueelle kalastuksen harrastajia: komealla Pitkäkoskella tavataankin usein perhokalastajia ja Patanan tekojärvellä järjestetään vuosittain suurhaukuistelun tapahtuma.


HIIHTOKAMPANJA YMPÄRI VETELIÄ 1.12.- 31.3.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki kunnan asukkaat. Suoritukset
merkitään kuntolaatikoista löytyviin suoritusvihkoihin tai
henkilökohtaiseen suorituskorttiin. Suorituskortin voit tulostaa kunnan nettisivuilta tai hakea vapaa-aikatoimistosta. Kuntovihkot
löytyvät joko latujen varrelta tai teitten varsilta seuraavista
paikoista: Forsbacka, Haukilahti, Isokylä, Kalliojärvi, Liikuntakeskus,
Patana, Polso Isosaarentien risteys, Pulkkinen, Puusaari, Rytiniemi,
Räyringinjärvi ja Sillanpää 13-tien levähdysalue.

Liikuntasuoritukseksi hyväksytään kaikki ulkona tapahtuva, kestoltaan vähintään puoli tuntia kestävä liikunta. Pääpalkintona arvotaan 85 € :n ostolahjakortti sekä tavarapalkintoja.