KIRJASTON AJANKOHTAISET ASIAT • Vastaa e-kirjakyselyyn!

  Hyvä kirjaston asiakas! Vastaathan lyhyeen kyselyyn kirjaston e-kirjojen käytön tavoistasi. Kyselyllä tutkitaan, kuinka asiakkaat Eepos-kirjastoissa käyttävät e-kirjoja ja millaisia tarpeita ja toiveita asiakkailla on kirjaston e-kirjapalvelujen suhteen.
  Kyselyn Seinäjoen kaupunginkirjasto-maakuntakirjastolle toteuttaa Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjasto- ja tietopalvelualan opiskelija. Vastauksia käytetään kirjasto- ja tietopalvelualan opinnäytetyöhön Seinäjoen ammatti-korkeakoulussa, eikä tietoja luovuteta eteenpäin.
  Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista, mutta jokainen vastaus on arvokas. Vastaathan kyselyyn vain kerran. Kiitos vastauksesta jo etukäteen! Linkki E-kirjakyselyyn

 • Kirjaston yleisöpäätteellä pääset lukemaan sähköisiä sanomalehtiä e-Press-palvelusta. Luettavissa on mm. Kokkola-lehti, Österbottens Tidning, Ilkka, Järviseutu, Kaleva, Keskisuomalainen ja 220 muuta lehteä.

 • Mitä muutoksia Eepos-kimppa toi mukanaan?
 • Kirjaston seuraava satutunti on to 27.4. klo 10.00.
 • Näyttelytilaa vapaana, ota yhteyttä kirjastoon puh. 050-5790 171 tai 050-5790 172

  -------------------------------------------------------------------------------------

Eepos-verkkokirjasto on avattu!

Etelä-Pohjanmaan kuntien sekä Perhon, Vetelin, Laihian, Kaskisten ja Isonkyrön yhteinen Eepos-verkkokirjasto on nyt asiakkaiden käytettävissä osoitteessa https://eepos.finna.fi/. Sinne kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla. Verkkokirjastossa voi uusia lainoja, tehdä varauksia, katsoa ja päivittää omia tietojaan sekä tehdä suosikkilistoja ja asettaa uutuusvahteja.


Verkkokirjastosta löytyy kaikkien yllämainittujen kuntien yleisten kirjastojen aineisto. Hakuja aineistoon voi tehdä perushaulla tai tarkennetulla haulla. Hakutulosta voi rajata esimerkiksi kirjastolla,
julkaisuvuodella, kielellä tai aineistolajilla. Verkkokirjastosta saa myös lukuvinkkejä.

Verkkokirjaston kautta voi tehdä varauksia myös muiden Eepos-kirjastojen aineistoon. Varaukset entisen YTY-kimpan kirjastoista
(Alajärvi, Evijärvi, Lappajärvi, Lehtimäki, Perho, Soini, Vimpeli) ovat
edelleen maksuttomia, mutta muista Eepos-kirjastoista tulevasta aineistosta peritään kuljetusmaksu, kaksi euroa. Lainat voi palauttaa mihin tahansa Eepos-kirjastoon ilman maksua.

Tietokantojen yhdistämisen takia kirjastojen tiedot saattavat alkuvaiheessa löytyä useamman eri hakutuloksen alta. Tulosta kannattaa rajata omalla kirjastolla, niin näkee helposti onko teosta omassa kirjastossa.